JCF obri inscripcions per als seus campionats de parxís, truc, dominó i futbolí


La Junta Central Fallera ha obert les inscripcions per als seus campionats de parxís, truc, dominó i futbolí.

Per a participar al 60 campionat faller de truc, els interessats han d'inscriure's fins al 25 de maig de 2017. El campionat es jugara per fases. Primer es jugarà el sector i les 26 falles guanyadores dels sectors jugaran la fase final.


La mateixa dinàmica ha triat JCF per al X campionat faller de parxís. Els interessats han d'inscriure's fins al 25 de maig de 2017. El campionat es jugara per fases. Primer es jugarà el sector i les 26 guanyadores dels sectors jugaran la fase final.


El VIII marató de Dominó de Junta Central Fallera es jugarà el diumenge 11 de juny a les 9:00 hores en el casal de la Falla Gayano Lluch-Dr. Marco Merenciano. Només pot participar una parella per falla. Els interessats tenen fins a l'1 de juny per a formalitzar la seua inscripció.


Per últim, el II marató faller de futbolí es jugarà el diumenge 4 de Juny, a les 09.00 hores., al casal de la Falla Sagunto-Padre Urbano (c/ Luz Casanova, 15). Només pot participar una parella per falla. Els interessats tenen fins al 30 de maig per a formalitzar la seua inscripció.



Tots els fallers interessats a participar, han de ficar-se en contacte en secretaria de la falla. L'horari de secretaria és dimecres de 18 a 20 hores i divendres de 17 a 20:30 hores. Les bases estaran penjades al cartell d'anuncis de la falla.